Kétezer tábla csokival segít a Szeretetcsoki program

Kétezer tábla csokival segít a Szeretetcsoki program

A Szeretetcsoki együttműködés révén 2019-ben a Mátrix Közhasznú Alapítvány gyermekekkel, felnőttekkel, csapatokkal közösen több, mint 25 000 tábla csokit gyűjtött össze, melyet jótékonysági támogató programok révén osztanak ki.
“A mindennapi jótékonyságon felül 1000 tábla csokit különített el az alapítvány az egészségügyben dolgozó ápolók, orvosok, segítő személyzet, és a közrend megóvása érdekében tevékenykedő egyenruhások számára, hogy a járvány ellen küzdők a nehéz pillanatokban még több erőt, biztatást kaphassanak.

Az 50-100 táblából álló csokoládé csomagokra a szakdolgozók a csapatuk nevében ezen az oldalon jelentkezhetnek, a részletek egyeztetése után a csokikat az alapítvány juttatja el az érintetteknek. A csoki csomagok emberektől mentes raktározás révén vírusmentesek” – írták vasárnapi közleményükben.

Szeretetcsoki, a jó ügyekért

A táblás csokikat az alapítvány www.bohocdoktor.com csapata, illetve a www.mesedoktor.hu közösség, illetve az élelmiszerosztások alkalmával az alapítvány önkéntesei közvetlenül juttatták el az érintettekhez.

“A járványügyi helyzetre tekintettel a támogatotti kör kibővült a küzdelmet folytatók támogatására. A Mátrix Közhasznú Alapítvány segítők / támogatók csatlakozását is szeretettel fogadja”

– tették hozzá.

Kapcsolódó cikkek