Orlando Szalon divatbemutató, ahol a nő valódi Nő lehet

Orlando Szalon divatbemutató, ahol a nő valódi Nő lehet

Orlando modell

A városi nagy dugót végre kikerülve, és még is korán érkeztem az Orlando csütörtök esti bemutatójára. A szalonban kissé bizonytalanul léptem be, de a kellemes légkör, és a barátságos szervezők azonnal jó hangulatot teremtettek. Halk zene, italok és némi ropogtatni való várta a meghívottakat. Kis késéssel kezdődött a bemutató, de ezt mi vendégek észre sem vettük, köszönhető a sok gyönyörű ruhának, amikről egyszerűen nem tudtuk levenni a szemünket, egészen addig, míg az első modell ki nem lépett elénk.

 Orlando modell

Az Orlando Collection hazánk egyik legismertebb alkalmi és esküvői ruhaszalonja. A tervezők, a méltán jól összeszokott páros, Halász Éva és Nagy Ágota. Ruháik alapanyaga mindig a legjobb minőségű anyagokból, hernyóselyemből, szaténból, tüllökből, és a legfinomabb csipkékből készülnek, mindemellett időtállóak. Ezt a kollekciót, ahogy ezt már megszokhattuk, a kifinomultság, az elegancia, és a határtalan nőiesség jellemezte. A bemutatott darabok közt mindenki megtalálhatta a neki tökéletesen megfelelőt. Láthattunk koktélruhákat, nagyestélyiket, különlegeses menyasszonyi ruhákat és gyöngyökkel, illetve masnikkal díszített, elegáns kosztümöket.

Orlando modell

Az alapanyagok rafinált megmunkálásai megjelentek úgy a kisestélyiken, mint a menyasszonyi és menyecske ruhákon. A ruhák fő alapja a finom, lágy esésű selyem volt, melyeket a tervezők a különböző textúrájú anyagokkal kombináltak, melyek így egy izgalmas, kreatív megoldást eredményeztek. A ruhák mellett azonban találunk még itt egyedi tervezésű kiegészítőket, cipőket, táskákat és ékszereket. A tervezők törekvése, hogy azok a menyasszonyok, akik a szokásostól kicsit eltérőbbet, valamiben mást, valamiben különlegeset keresnek, ők mindent megtaláljanak egy helyen.

Orlando modell

A szalon egyik különlegessége, hogy Éva és Ágota a ruhákat egyedi méretre is elkészíti, akár egyedi tervek alapján is, az Orlando saját varrodájában, sok-sok ráfordítással. Több menyasszony is részt vett ezen az estén, akik nagy mosollyal az arcukkal ülték végig a bemutatót. Én személy szerint még nem tervezek férjhez menni, de az Orlando esküvői ruhái nekem is meghozták a kedvem egy esküvőhöz, ami már csak a gyönyörű ruha miatt is megérné. A divatbemutató utáni szünetben mindannyian testközelből is megcsodálhattuk a kreációkat. A szalonban fellelhető összes ruhát megnézhettük, kézbe vehettük, és ami a legjobb volt, hogy fel is próbálhattuk.

Orlando modell

Igazi csajos estét hoztak össze az Orlando szalon munkatársai, mert bár nem ismertük egymást a vendégekkel, az a röpke néhány perc, amit a ruhák mustrálásával, és próbálgatásával töltöttünk elég volt ahhoz, hogy kicsit megismerjük egymást, és megbeszéljük, hogy kinek milyen szín és fazon is állna a legjobban, ezen az estén úgy éreztem magam, mintha csak a barátnőimmel találkoztam volna. A nagy ruhapróba után, még várt ránk egy meglepetés, a tombolasorsolás. Az egyik szerencsés hölgy megnyerte az esemény zárását megkoronázva az Orlando szalon egyedi ajándékát, egy 30.000 forintos ajándékutalványt. Így ő még biztos visszatér, ahogy mi is vissza fogunk még nézni, hogy tájékoztassunk Titeket a legújabb kollekciókról és trendekről.

Ha a képek láttán Önök is kedvet kaptak az Orlando Collection darabjaihoz, látogassanak el a Budapest, 1054. Zoltán u. 11. szám alá, ahol mindig egyedi kiszolgálás, és személyre szabott választék várja.

Fotók: Gotthard Ádám 

Kapcsolódó cikkek