forrás: pixabay.com

Teher nélkül ugranak vízbe a BVSC-sek

Teher nélkül ugranak vízbe a BVSC-sek

Szombaton és vasárnap az olaszországi Triesztben rendezik a női vízilabda Eurokupa négyes döntőjét, amelyben a BVSC-Zugló képviseli a magyar színeket.

Stieber Mercédesz csapata szombaton az olasz Padova ellen ugrik vízbe, míg a másik ágon a házigazda a holland De Zaannal csap össze.

“Az, hogy itt vagyunk ebben a négyes döntőben, azt mutatja, hogy van eredménye annak a munkának, amit elkezdtünk két évvel ezelőtt. Most meglátjuk, fel tudjuk-e tenni az i-re a pontot”

– nyilatkozta az M1 aktuális csatornának a játékosként világbajnok szakember, akinek tanítványai szerdán kemény bajnokit nyertek meg a III. kerületi TVE ellen.

“Nem volt könnyű a felkészülés, hiszen nemrég még egy fontos bajnokink is volt, ugyanakkor fizikálisan készen állunk”

– mondta a tréner, hozzátéve, hogy mentálisan is fel kell készülnie az együttesnek, ugyanis a legtöbben nem játszottak még ilyen téttel bíró meccseket.

Stieber Mercédesz megjegyezte, nincs semmilyen elvárás a csapattal szemben, ők azonban egymás között már megbeszélték, mit szeretnének.

A BVSC-Zugló szombaton 19.30 órakor kezd a Padova ellen az elődöntőben, a bronzmérkőzést vasárnap 15.30-kor, a finálét 17.30-kor rendezik.

Kapcsolódó cikkek