fotó: pixabay.com

Koronavírus: egy időre befejezték az asztaliteniszők

Koronavírus: egy időre befejezték az asztaliteniszők

A Magyar Asztalitenisz Szövetség (MOATSZ) elnöksége úgy döntött, hogy az újabb járványügyi szigorítások miatt valamennyi csapatbajnoki osztályban azonnali hatállyal felfüggeszti a mérkőzéseket.

A MOATSZ honlapján olvasható határozat szerint ugyancsak későbbi rendelkezésig elhalasztották az újonc, serdülő és ifjúsági Top 24 versenyeket, illetve az újonc és ifjúsági országos csapatbajnokságokat.

Kiemelték, hogy az elnökség külön megvizsgálta a férfi Extraliga folytatásának lehetőségét (a nőknél a tornarendszer miatt idén már nincsenek mérkőzések), de a szigorító intézkedések következményeként több csapatnak is gondjai adódnak a játékhellyel, így a legmagasabb férfi bajnoki osztályban is felfüggesztették a küzdelmeket.

“A MOATSZ elnöksége és operatív testülete folyamatosan követi a fejleményeket, a kormányzati és sportirányító szervek általi ajánlásokat és amint lehetőség kínálkozik a csapatbajnokság folytatására, illetve az elhalasztott egyéni versenyek megrendezésére, a lehető leggyorsabban megtesszük a szükséges lépéseket”

– írták.

Kapcsolódó cikkek