forrás: pixabay.com

A Ferencváros döntetlent játszott Felcsúton

A Ferencváros döntetlent játszott Felcsúton

A bajnok és listavezető Ferencváros 1-1-es döntetlent játszott a mérkőzést tíz emberrel befejező Puskás Akadémia otthonában vasárnap a labdarúgó OTP Bank Liga 26. fordulójában.
OTP Bank Liga, 26. forduló:

Puskás Akadémia FC – Ferencvárosi TC 1-1 (1-1)
Pancho Aréna, v.: Andó-Szabó
gólszerzők: Lovrencsics (31., öngól), illetve Nguen (17.)
sárga lap: van Nieff (24. és 69.), Szolnoki (43.), Plsek (64.), Spandler (76.), illetve Blazic (60.)
piros lap: van Nieff (69.)

PAFC:
Tóth B. – Szolnoki, Spandler, Meissner, Nagy Zs. – van Nieff, Plsek – Slagveer (Tamás N. 67.), Knezevic, Gyurcsó (Favorov 76.) – Mebrahtu (Sós 86.)

FTC:
Dibusz – Lovrencsics G. (Botka 74.), Blazic, Otigba, Heister – Haratin, Sigér (Leandro 74.) – Somalia (Skvarka 86.), Isael, Nguen – Boli (Szihnyevics 86.)

Óriási hazai helyzettel indult a mérkőzés, majd az első negyedórában is inkább a Puskás Akadémia irányította a játékot. A vezetést mégis a Ferencváros szerezte meg, Tokmac Nguen szép egyéni akció végén lőtt a kapuba. Nem telt el újabb negyedóra sem, amikor egyenlítettek a felcsútiak, méghozzá Lovrencsics Gergő segítségével, aki egy baloldali beadásba szerencsétlenül piszkált bele és saját kapujába továbbított.

A második félidő is hatalmas hazai gólhelyzettel kezdődött, utána azonban kiegyenlített játék folyt a pályán.

Húsz perccel a vége előtt megfogyatkozott a Puskás Akadémia, Joel van Nieff ugyanis megkapta a második sárga lapját. Emberelőnybe kerülve a Ferencváros igyekezett felpörgetni a tempót, próbálkozásai azonban nem eredményeztek újabb gólt, így meg kellett elégednie az egy ponttal.

Kapcsolódó cikkek