Fidesz: Gyurcsány Ferenc lebontaná a kerítést

Fidesz: Gyurcsány Ferenc lebontaná a kerítést

Gyurcsány Ferenc kész lenne bevándorló országgá tenni Magyarországot. Ezt mondta Győr fideszes országgyűlési képviselője kedd délután a Demokratikus Koalíció (DK) tüntetése előtt, sajtótájékoztatón a megyeszékhelyen.

Simon Róbert Balázs úgy fogalmazott: aggodalommal figyelik, hogy Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke ismét a politikája középpontjába állította az illegális bevándorlást, hogy az ellenzék vezetőjévé váljon.

“Senkinek ne legyen aggálya, hogy Gyurcsány Ferenc a kezdetektől lebontaná a déli határon álló kerítést és engedélyezné a betelepítési kvótát is”

– mondta.

Szerinte ezt támasztja alá, hogy a DK európai parlamenti képviselői, Niedermüller Péter és Molnár Csaba megszavazták a Sargentini-jelentést. Hangsúlyozta, hogy a kormány továbbra is elkötelezett, hogy Magyarországot megvédje az illegális bevándorlástól, s a jövőben is a magyar emberek érdekeit fogják képviselni.

Simon Róbert Balázs beszélt arról is, hogy Győr kárvallottja volt 2015 nyarán annak az illegális bevándorlás hullámnak, amikor több tízezer illegális bevándorló érkezett Magyarországra, hogy Nyugat-Európába juthasson.

Kapcsolódó cikkek