illusztráció, fotó: pixabay.com

Így örültek a menhelyi kutyák az állatbarátok adományának

Így örültek a menhelyi kutyák az állatbarátok adományának

Magyarországon ritkán történik olyan, hogy a vidéki menhelyek komolyabb anyagi támogatásban részesülnek. Nyáron indult el a Cofidis Magyarország Kutyaszemmel programja, idén a közösségi adományozással együtt több, mint 7 millió forint gyűlt össze a menhelyi kutyák megsegítésére, a sikeres akcióról videó is készült.

A Cofidis – Kutyaszemmel kutatásából kiderült, hogy a menhelyek legégetőbb problémája a pénz- és a szakemberhiány (66%), a zsúfoltság (50%), és számottevő az egészségügyi ellátására fordítható pénz szűkössége (34%).

  • Élelemre: 169.000 Ft
  • Gyógyszerekre: 405.000 Ft
  • Kutyaházakra, eszközökre: 1.104.000 Ft
  • Oltásokra, műtétekre: 596.000 Ft
  • A legfontosabb fejlesztésekre: 5.000.000 Ft

#kutyaszemmel #adjegyötöst Minden kutya megérdemli a törődést! <3 🐕 A Hangya Közösséggel közösen szervezett karácsonyi akciónk önkénteseinek, adományaitoknak és a Cofidis Magyarország hozzájárulásának köszönhetően idén télen több mint 7 millió forinttal és egy autóval tudtuk a vidéki menhelyeket és a nélkülöző kutyákat támogatni. Köszönjük a segítségeteket! 🐾 <3🍲 Élelemre: 169.000 Ft💊 Gyógyszerekre: 405.000 Ft🏠 Kutyaházakra, eszközökre: 1.104.000 Ft⚕️ Oltásokra, műtétekre: 596.000 Ft ⚒️ A legfontosabb fejlesztésekre: 5.000.000 Ft

Közzétette: Cofidis Magyarország – 2018. december 21., péntek

A kutyák rengeteg örömöt és szeretetet adnak nekünk, itt az ideje, hogy viszonozzuk nekik. Ezért a közösségi kampányt megdupláztuk és a vállalatunk idén további 5 millió forintos adománnyal és Menhely expresszel, azaz a kutyák számára alkalmas gépjárművel segíti a menhelyek mindennapi munkáját a Hangya Közösség közreműködésével.”

– mondta Fedor Mariann a Cofidis Magyarország Marketing területvezetője.

Minden kutya megérdemli a törődést!

A Cofidis legfontosabb értékei között tartozik a gondoskodás és felelősség, így már az elmúlt években is foglalkoztak és aktívan tettek a társadalmat érintő problémák megoldásáért. A gondoskodás és a felelősségvállalás a családi környezethez tartozó, szinte családtagnak számító háziállatok körére is kiterjed a vállalatnál, éppen ezért indult el a Kutyaszemmel program idén,

amely egyaránt támogatja a gazdás és a menhelyen élő kutyákat.

2018-ban készült a Kutyaszemmel országos reprezentatív kutatás, ahol felmérték a magyarországi kutyák és menhelyek helyzetét, annak érdekében, hogy igazán hasznos támogatást tudják nyújtani számukra. A Cofidis idén komoly lépéseket tesz a hazánkban élő négylábúak jobb léttért, felhívják a figyelmet a felelős állattartás fontosságára.

Kapcsolódó cikkek