Zorán és a Quimby egy színpadon

Zorán és a Quimby egy színpadon

A 32. Művészetek Völgyében mások mellett Zorán, a Quimby zenekar és a Carson Coma is koncertet ad, de a fellépők között lesz a Csík zenekar, Presser Gábor és Karácsony János is - közölték a rendezvény szervezői közleményben az MTI-vel.

A fesztivált jövő nyáron július 21. és 30. között rendezik, a koncerteken kívül színházi előadások is várják az érdeklődőket.

A 32 esztendős Quimby zenekar három év kihagyás után tér vissza a Művészetek Völgyébe, ahol a Panoráma színpadon áll a közönség elé.

Zorán a Cirque du Tókertben ad majd koncertet, a Csík zenekar, Presser Gábor és Karácsony János a Völgy nagyszínpadára hozza el A Dal a miénk 2.0: Új dalokkal újratöltve című műsorát, amely az eltelt két év közös zenélésének eredményeként született. Az összeállítás a korábbi LGT-dalválogatás folytatása, új kompozíciókkal gazdagítva. Fellép a tizedik születésnapját ünneplő Bagossy Brothers Company, valamint a Bëlga zenekar. Lesz Carson Coma-koncert is, a Punnany Massif pedig csak a fesztiválon hallható Völgy Special-koncerttel készül huszadik születésnapjára.

A fesztivál színházi kínálatában Duncan MacMillan Dolgok, amikért érdemes élni című darabját lehet megtekinteni Bereczki Zoltán előadásában, valamint Vecsei H. Miklós és Beck Zoltán közös, Kártyajáték című irodalmi estjét.

Kapcsolódó cikkek