Négycsillagos szálloda lett a Mirage

Négycsillagos szálloda lett a Mirage

Próbaüzemben, négycsillagos egységként már vendégeket fogad Hévízen a Hunguest Hotels új szállodája, amely hosszú évekig volt bezárva és mára újjászületett.

Joós Adél, a hotel igazgatója kifejtette, a Hotel Mirage az 1970-es évektől a szomszédos Hotel Panoráma kétcsillagos B épületeként üzemelt, de a tulajdonos Hunguest Hotels 2006-ban eladta. A több éven át tartó felújítás után a szállodavállalat üzemeltetőként működteti saját neve alatt az új, teljesen átalakított és kibővített gyógyszállodát.

Az emeletráépítéssel négyszintesre bővített, 90 szobás hotelben 180 vendéget tudnak fogadni. Az épületben egy szállodai éttermet és egy kifelé is nyitott színvonalas bisztrót, továbbá utcafronti üzlethelyiségeket alakítottak ki, valamint kétszintes wellness és gyógyászati részleget építettek ki, amelynek berendezését március végére fejezik be.

Az igazgató kifejtette, a szállodát – Hévízen egyedüliként – közvetlen folyosó köti össze a fedett fürdővel, illetve kapcsolódik a Hotel Panorámához is. Gyógyászati kínálatát a gyógytóra alapozza, de egyedi terápiás lehetőségeket és rehabilitációs kezeléseket is kínál.

Végleges üzemben a szálloda 75-80, a két étterem pedig további 25-30 munkavállalót alkalmaz. Hagyományosan a belföldi, valamint a környező országokból és a német nyelvterületről érkező vendégekre számítanak, de a Hévízen egyre erősödő orosz és arab érdeklődésre is alapoz az újjászületett hotel – mondta Joós Adél.