illusztráció, fotó: pixabay.com

Vállalkozói inkubátorház épül Nagykállóban

Vállalkozói inkubátorház épül Nagykállóban

A több mint 661 millió forint értékű, európai uniós támogatású beruházás várhatóan az őszre készül el. Ezt közölte az MTI Önkormányzati Sajtószolgálatának honlapján a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei város önkormányzata.

Közleményük szerint az egykori vásártér területén megvalósuló, irodából és műhelyből álló 1500 négyzetméteres csarnoképület alkalmas lesz termelő, kereskedelmi, szolgáltató, illetve logisztikai tevékenységek befogadására, idővel pedig a nagykállói járás kis- és nagykereskedelmi központjává válhat.

“Az épületben kialakított műhelyek hasznosításából árbevételhez juthat az önkormányzat, amelyet további beruházások megvalósítására fordítanak majd”

– jelezték a közleményben.

A beruházásra a Terület és településfejlesztési operatív program az Ipari területek fejlesztése Nagykállóban című pályázata keretében 661,4 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyert el az önkormányzat. A kivitelezés várhatóan 2020 őszére fejeződik be, de a helyhatóság már várja az érdeklődők jelentkezését – olvasható ezen az oldalon.

Kapcsolódó cikkek