Balesetbiztosítás jár az e-matrica mellé

Balesetbiztosítás jár az e-matrica mellé

Az e-kereskedelemben rendszeresen részt vevő lakosság aránya folyamatosan emelkedik Magyarországon, ennek megfelelően az online megvásárolt e-matricák aránya is nő. Az online piac jelentős bővülésének hátterében a vásárlási szokások átalakulása, az internetes vásárlásba vetett bizalom növekedése is szerepet játszott.

Erre a kihívásra válaszolva vezetett be az e-autopalyamatrica.hu portált üzemeltető Biorobotok Informatikai és Adatfeldolgozási Kft. számos, a vásárlók kényelmét és biztonságérzetét növelő szolgáltatást.

A megvásárolt autópálya matricák mellé hazánkban egyedülálló módon ingyenes balesetbiztosítást, jogi tanácsadást, illetve 10%-os kedvezménnyel igénybe vehető utasbiztosítást is nyújtanak az ügyfelek számára.

A www.e-autopalyamatrica.hu oldalt üzemeltető Biorobotok Kft. a Nemzeti Mobilfizetési Zrt. hivatalos viszonteladója.

A START ingyenes balesetbiztosítást a világ egyik vezető biztosítótársasága, az AIG Europe Limited Magyarországi Fióktelepe nyújtja 6 hónapig díjmentesen. Az ingyenes jogi tanácsadást a Független Magyar Kárszakértő és Érdekvédelmi Kft. biztosítja, mely személyi sérüléses közlekedési balesetek rendezésére szakosodott cég, országos ügyvédi háttérrel. A 10%-os utasbiztosítási kedvezményt a Biztosítás.hu Biztosítási Alkusz Kft. weboldalán megkötött bármely utasbiztosításnál lehet igénybe venni.

Kapcsolódó cikkek