"Kisebb a baj, mint gondoltuk"

"Kisebb a baj, mint gondoltuk"

Fucsovics MártonFucsovics Márton teniszező a csütörtöki MRI-vizsgálatot követően elmondta, combsérülése enyhébb, mint elsőre gondolták.

A világranglista 45. helyezettje kedden a döntő játszma elején combsérülés miatt feladta a német Philipp Kohlschreiber elleni első fordulós mérkőzését a 2,1 millió euró (683 millió forint) összdíjazású hallei füves pályás tornán.

“Úgy tűnik, szerencsére kisebb a baj, mint elsőre gondoltuk, de egyelőre nem lehet tudni, hogy jövő héten Eastbourne-ben, vagy utána Wimbledonban tudok-e először pályára lépni” – írta közösségi oldalán. Hozzátette, a kezeléseket már megkezdte Tanja Muzer segítségével a Nemzeti Edzésközpontban. 

“Remélem, mihamarabb újra pályán lehetek. A legfontosabb, hogy teljesen rendbe jöjjön a lábam, és százszázalékos állapotban vághassak neki a szezon hátralévő részének” – fogalmazott Fucsovics, aki május 26-án megnyerte a genfi salakpályás viadalt, így Taróczy Balázs 1982-es hilversumi sikere után első magyarként győzött ATP-torna döntőjében.

Kapcsolódó cikkek