Bodó Richárd: Győzni kell a Veszprém ellen

Bodó Richárd: Győzni kell a Veszprém ellen

"Nem szabad számolgatnunk, győzni kell, és győzni is szeretnénk" a Telekom Veszprém ellen. Ezt mondta a Népszava szombati számában megjelent interjúban Bodó Richárd, MOL-Pick Szeged játékosa a férfi kézilabda NB I döntőjének második, vasárnapi mérkőzése előtt.

A balátlövő úgy fogalmazott, ha úgy mennek Veszprémbe, hogy a négygólos előnyüket próbálják megtartani, “abból semmi jó nem sülhet ki”. Mint mondta, nem számít az első mérkőzés, 0-0-ról kezdődik a meccs. Bodó Richárd kitért arra is, hogy Szegeden minden évben azt várják az emberek, hogy végre a városba kerüljön az aranyérem. “Remek szurkolótáborunk van, hálásak lehetünk nekik, hogy mellettünk maradtak a nehéz időszakokban”.

Szerinte az idén is a Veszprém volt a favorit, de reméli, hogy megőrzik az előnyüket, és együtt ünnepelhetnek drukkereikkel a Veszprém Arénában. 
2002 óta minden idény végén a Szeged és a Veszprém között dőlt el az aranyérem sorsa, a szegedieknek azonban 2007 kivételével minden esetben csak ezüstérem jutott. Az idei döntő első, május 12-i mérkőzésén a MOL-Pick Szeged házigazdaként 32-28-ra győzte le a Telekom Veszprémet.