Bátorfi Zoltán március elején hirdet csapatot

Bátorfi Zoltán március elején hirdet csapatot

Bátorfi Zoltán, a magyar női asztalitenisz-válogatott szövetségi kapitánya március 8-án hirdeti ki, hogy ki milyen számban indul majd az áprilisi, hazai rendezésű világbajnokságon.
A vb keddi hírleveléből kiderül, hogy a magyar szövetség a torna előtt sok versenyen indítja a játékosokat, hogy mindenki a lehető legjobb világranglistás pozícióba kerüljön, mert nem mindegy, hogy a vb előtti sorsoláson ki hányadik a nemzetközi szövetség rangsorában.

“Arról nem is beszélve, hogy a felkészülés során, a nemzetközi versenyeken mindenki sokat fejlődik – mondta Bátorfi Zoltán – Minden idők legnagyobb hazai asztalitenisz versenyére készülünk. Fantasztikus hangulatú világbajnokságra számíthatunk, és bízom benne, hogy a mieink közül többen életük formájában állnak majd asztalhoz.”

Az asztalitenisz-vb-re – amelyen egyéni és páros számokban rendeznek majd versenyeket – április 21. és 28. között kerül sor a Hungexpón.
Arról egyelőre nincs hír, hogy Aranyosi Péter, a magyar férfi válogatott kapitánya mikor hirdeti ki az indulók névsorát.

Kapcsolódó cikkek