illusztráció

Az első félidőben szerzett gólokkal verte a Fehérvár a Kaposvárt

Az első félidőben szerzett gólokkal verte a Fehérvár a Kaposvárt

A MOL Fehérvár FC az első félidőben szerzett három találatával 3-0-ra legyőzte a vendég, sereghajtó Kaposvárt a labdarúgó OTP Bank Liga 23. fordulójában.

OTP Bank Liga, 23. forduló: MOL Fehérvár FC – Kaposvári Rákóczi FC 3-0 (3-0)

Mol Aréna Sóstó, 2311 néző, v.: Farkas Á.

gólszerzők: Bamgboye (2.), Nagy T. (21. – öngól), Nikolics (44.)
sárga lap: Nikolics (45.), illetve Balázs Zs. (1.), Tarasovs (31.), Szakály A. (39.), Nagy R. (74.)

Fehérvár:
——–
Kovácsik – Hangya, Musliu, Vinícius (Juhász R. a szünetben), Stopira – Pátkai, Houri – Bamgboye (Nego 73.), Kovács I. (Hodzic 61.), Petrjak – Nikolics

Kaposvár:
——–
Pogacsics – Vachtler, Nagy T., Tarasovs (Ur 68.), Fodor M. – Szakály A., Nagy J. – Balázs Zs. (Pintér Á. 56.), Csiki (Borbély Á. a szünetben), Nagy R. – Ádám

Villámrajtot vett a Fehérvár, a második percben Funsho Bamgboye közelről perdített a vendégek kapujába. Tovább támadtak a hazaiak, előbb Vinícius Paulo ollózott a felső lécre, majd Nagy Tamás öngóljával növelték előnyüket.

A Kaposvár elvétve jutott csak el a fehérvári tizenhatosig, kapura azonban teljesen veszélytelen volt. A szünet előtt tovább növelte előnyét a hazai csapat: Ivan Petrjak önzetlen passzát a február elején visszatért Nikolics Nemanja gurította az üres kapuba.

A második félidőben is a Fehérvár játszott nagy fölényben, a somogyiak becsülettel küzdöttek, gólt azonban egyik csapat sem szerzett, így maradt az első félidő végén kialakult 3-0-s eredmény.

Kapcsolódó cikkek