A Videoton kiütötte Siófokot

A Videoton kiütötte Siófokot

Videoton focisták

Videoton FC-FGSZ Siófok 7-0 (2-0)
Székesfehérvár, 1300 néző, V: Oláh
    gólszerzők: Oliveira (41.), Alves (45., 83., 86.), Sándor (61.), Nikolics (80., 88.)
    sárga lap: M. Bozovic (17.), Caneira (72.), illetve Lengyel (17.), Kecskés (32.), Sowunmi (43.) 

Videoton:
M. Bozovic – Brachi, Caneira, Vinicius, Hector – Tóth B., Mitrovic – Oliveira (Gosztonyi 69.), Sándor (Nikolics 66.), Walter (Vasiljevic 81.) – Alves

Siófok:
Milinte – Mogyorósi, Lengyel, Nyári, Kiss Zs. – Haraszti, Sowunmi (Huszák 63.), Kecskés (Horváth A. 82.), Tusori, Szabó J. – Bali (B. Bozovic 63.)

A tavaszi idényt negyedikként kezdő Videoton Siófok elleni összecsapásán a fehérváriak vezető szurkolói csoportja az RBD fennállásának 19. évfordulóját ünnepelte, miközben némi meglepetést okozott, hogy a válogatottban egyébként jól teljesítő Elek Ákos a Vidi cseréi között sem szerepelt. Az első félidő nagy részében meddő mezőnyfölényben játszott a hazai csapat, majd a szünet előtti négy percben több minden történt, mint addig összesen a lassan csordogáló meccsen.

A Videoton eldöntötte a mérkőzést. Fordulás után egykapuzott a bajnoki címvédő, a Balaton-partiak olykor percekig nem értek labdához. Nikolics beállásával a Videoton kedvére vezette támadásait és Alves mesterhármasával ilyen arányban is teljesen megérdemelten nyerte a találkozót.

Kapcsolódó cikkek