A Halker-KirályTeam sikere

A Halker-KirályTeam sikere

Változatlanul a csepeli Halker-KirályTeam a világ legeredményesebb kick-box klubja. Hétfőn évzáró rendezvényen ünnepelték meg a 2014-ben is folytatódó sikereket.
A ceremónián, ahol a sportkaratéból kinőtt harcművészeti ág jelenlegi legeredményesebbjeit köszöntötték, elhangzott, hogy a nemzetek éremtáblázata, az eddig megszerzett világ- és Európa-bajnoki, továbbá világkupa-elsőségek alapján a magyar klub mind a felnőtt, mind az utánpótláskorú sportolók körében már tizedik éve folyamatosan vezeti a klubcsapatok világranglistáját.

A Halker-KirályTeam 1985-ös megalakulása óta a három nagy eseményen mintegy 960 érmet gyűjtött, a vb-ken, Eb-ken és vk-kon szerzett aranyak száma 420-ra rúg. Ehhez idén is jócskán hozzátettek a csepeli kick-boxosok: a maribori kontinensviadalon a magyar válogatott által kiérdemelt kilenc Európa-bajnoki címből hatot a Halker-KirályTeam tagjai szereztek meg. A klubnak jelenleg 13 felnőtt és 24 utánpótláskorú világbajnoka van. Az ünnepségen vehette át díját 2014 legjobb felnőtt kick-box versenyzője, aki a nőknél Kondár Anna, a férfiaknál Veres Richárd lett.

Kapcsolódó cikkek