Minden pályázónak jut pénz a Kisfaludy-programban

Minden pályázónak jut pénz a Kisfaludy-programban

A Kisfaludy-programban minden pályázónak jut pénz, aki időben és hibátlanul beadja a szükséges dokumentumokat. Erről beszélt Guller Zoltán, a Magyar Turisztikai Ügynökség vezérigazgatója az M1 aktuális csatornán kedd este.
A vidéki Magyarország összes 8 szoba alatti szálláshelyének szól a pályázat.

“Mintegy 28 000 potenciális pályázó kaphat szobánként egymillió forintos vissza nem térítendő, önerő nélküli támogatást. A pénzt még ezen a nyáron folyósítják és még idén fel kell használni”

– mondta a vezérigazgató.

A támogatást elsősorban felújításra, korszerűsítésre, eszközbeszerzésre lehet használni, gyakorlatilag mindenre, ami nem forgóeszköz.

“A minőségi fejlesztés mindannyiunk érdeke, eddig több mint 11 ezer pályázatot fogadtak be összesen 33 milliárd forint értékben”

– tette hozzá.

Közölte, július közepéig lehet pályázni, tehát még van idő, nem kell kapkodni. Fontos viszont, hogy hibátlan legyen a pályázat, mert hiánypótlásra nincs lehetőség – figyelmeztetett a vezérigazgató.

A pályázat 60 milliárd forintos keretösszegére július 15-éig jelentkezhetnek a legfeljebb nyolc szobát üzemeltető vidéki vállalkozások. A pályázat elektronikus benyújtása után postán kell elküldeni a kinyomtatott aláírt dokumentumot, az ingatlan tulajdoni lapját, és a működési engedély másolatát. A pályázók a kisfaludyprogram.hu honlapján kaphatnak további segítséget a sikeres pályázáshoz.

Kapcsolódó cikkek