fotó: pixabay.com

Képzőművészeket támogatnak ezzel a pályázattal

Képzőművészeket támogatnak ezzel a pályázattal

Pályázati felhívást hirdetett a Magyar Alkotóművészeti Közhasznú Nonprofit Kft. (MANK) 30 év alatti fiatal képzőművészeknek, akik közül a legjobbak április 3. és 28. között mutatkozhatnak be az Idő/Kép című fiatal művészek tavaszi tárlatán a szentendrei MANK Galériában; a pályázatok benyújtásának határideje március 25-e.

A Magyar Alkotóművészeti Közhasznú Nonprofit Kft. legújabb pályázati felhívásának célja, hogy azoknak az alkotóknak, akik 30. életévüket 2019. április 28. után töltik be, a kor kihívásainak megfelelő megjelenést biztosítson, törekvéseikben támogassa őket – közölte a MANK.

A felhívásra szakmai önéletrajzzal, motivációs levéllel, portfólióval és a kiállításra szánt, az elmúlt egy évben készült mű vagy művek dokumentációjával lehet.

A pályázatokat személyesen lehet benyújtani március 25-én 17 óráig a szentendrei MANK Galériában (cím: 2000 Szentendre, Bogdányi út 51.).

A beérkezett pályázatokat neves művészekből és művészettörténészekből álló szakmai zsűri bírálja el. Az elbírálás a benyújtási határidőt követően, 30 napon belül történik. A döntésről a pályázók írásbeli értesítést kapnak az általuk megadott e-mail címre. A pályázattal kapcsolatban felvilágosítás a titkarsag@alkotomuveszet.hu email címen kérhető – olvasható a MANK közleményében.

Kapcsolódó cikkek