"Pintér Sándor tiltsa ki a pedofilok védelmezőjét az országból"

"Pintér Sándor tiltsa ki a pedofilok védelmezőjét az országból"

Vadai Ágnes, fotó: Heti VálaszMint ismert, a magyar kormány azt a szélsőjobboldali Milo Yiannopoulost hívta meg januári konferenciájára, akit pedofilokat támogató kijelentései miatt még az amerikai szélsőjobboldal is kivetett magából.

“Az Orbán-kormánynak mára teljesen mindegy, hogy diktátorokban, bűnözőkben vagy Yiannopouloshoz hasonló vállalhatatlan alakokban talál szövetségesre, hiszen mindenki más nagy ívben kerüli, hogy együtt mutatkozzon az Orbán-kormány prominenseivel. Egy pedofíliát nyíltan támogató ember kormányzati konferencián való szerepeltetése ugyanakkor újabb határ átlépését jelenti.

A Demokratikus Koalíció felszólítja Pintér Sándor belügyminisztert, hogy tiltsa meg a pedofilokat védelmező Yiannopoulos beutazását Magyarországra! Ha Orbán Viktor azonosulni tud azzal a gondolattal, hogy gyermekek megrontása “pozitív tapasztalat lehet”, az az ő dolga, de nem használhatja a hatalmát a magyar gyerekek megalázására egy ilyen ember szerepeltetésével – Vadai Ágnes, a párt alelnöke.

Kapcsolódó cikkek