Ő indult Nyíregyházán a DK jelöltjeként

Ő indult Nyíregyházán a DK jelöltjeként

Dobrev Klára mutatta be Jeszenszki Andrást, a DK, az MSZP, az LMP és a Párbeszéd közös polgármesterjelöltjét Nyíregyházán

Jeszenszki András a DK, az MSZP, az LMP és a Párbeszéd közös polgármesterjelöltje. A nyíregyházi jelöltet Dobrev Klára árnyék-miniszterelnök, a DK EP-képviselője mutatta be, aki beszédében úgy fogalmazott: Jeszenszki Andrásnál aligha találtunk volna alkalmasabb jelöltet Nyíregyháza vezetésre.

“Hosszú ideje dolgozik pedagógusként és várospolitikusként, így alaposan ismeri Nyíregyháza lelkét, a város problémáit és a szépségeit egyaránt. Jeszenszki András az ellenzéki pártok helyi képviselőit is tömörítő Szövetségben Nyíregyházért Frakció vezetőjeként az elmúlt években bizonyította, hogy hatékonyan tud együttműködni a város érdekében minden koalíciós partnerével, és így közös erővel tud szembe szállni a Fidesz helyi rombolásával”

– jelentette ki Dobrev Klára.

Az árnyék-miniszterelnök hozzátette, Jeszenszki Andrást tartja Nyíregyháza legalkalmasabb, jövendő vezetőjének, aki polgármesterként képes lesz a szociáldemokrata fordulatot megvalósítani helyben is.

A kormányváltás után együtt fogják megerősíteni Nyíregyháza önkormányzatának önállóságát, vissza fogják adni az önkormányzatnak a védőnői és a szociális ellátást, valamint az oktatási intézményeket, továbbá fejleszteni fogják a helyi egészségügyet és oktatást. Az eseményen az MSZP-t Komjáthi Imre társelnök, a Párbeszédet Barabás Richárd szóvivő képviselte – írták a közleményükben.

Kapcsolódó cikkek