Most ennek örül a Momentum

Most ennek örül a Momentum

Kétezer letöltésnél jár a MomenTour.

“A kampány utolsó heteiben jelentősen megugrott a Momentum elérése. Hetente kb. három millió embert ér el a párt Facebookon, az interakciók számában csak a Jobbik és a Fidesz előzi meg a pártot. A párt rajongói tábora is folyamatosan növekszik, 82 000 likeolóval nemrég megelőzte az LMP-t is.

Mindemellett a MomenTour mobilalkalmazást 5 nap alatt több, mint 2 000-en töltötték már le – reméljük ez a szám tovább fog nőni, és április nyolcadikán a lehető legtöbb külföldön élő szavazópolgár tud majd könnyen eljutni a külképviseletekre leadni a szavazatát.

Abban a környezetben, amit a Fidesz teremtett az ellenzéki pártok számára – plakátolás ellehetetlenítése, közmédiából való szinte teljes kizárás – óriási ereje van az online eléréseknek. Sikerként könyveljük el, hogy ennyien kíváncsiak ránk, és hogy ez a szám egyre csak növekszik. Dolgozunk tovább, hogy április 8-án is hasonló sikereket érhessen el a Momentum” kommentálta az eredményeket Soproni Tamás kampányfőnök a Momentum Mozgalom közleményében.