Halász János, forrás: a politikus Facebook oldala

Halász János: Magyarország nem kér az illegális bevándorlásból

Halász János: Magyarország nem kér az illegális bevándorlásból

A baloldalt a "Stop, Gyurcsány! Stop, Karácsony!" aláírásgyűjtéssel kell újra emlékeztetni arra, hogy Magyarország nem kér az illegális bevándorlásból. Erről beszélt a Fidesz-frakció szóvivője sajtótájékoztatón kedden Debrecenben.

Halász János a helyi aláírásgyűjtő helyszínen emlékeztetett, Gyurcsány Ferencék álproblémának nevezve a migrációt elmentek az ország déli határára,

hogy átvágják a kerítést és Brüsszelbe jártak és járnak “besározni Magyarországot”.

A kormánypárti politikus kifejtette, a DK elnökének véleménye szerint Magyarországnak kifejezetten javára válna, ha befogadná a bevándorlókat, Karácsony Gergely pedig a 2018-as kampányban beszélt arról, hogy a migránsokat nem használt lakásokba telepítné.

“Sőt, Budapest főpolgármestere nemrégiben egy német lapnak azt mondta, ők továbbra is bevándorláspártiak, csak Magyarországon ezzel nem lehet kampányolni”

– idézte fel Halász János.

“Az a helyzet, hogy nem változtak semmit, ezért nagyon fontos, hogy üzenjük meg nekik újra, a magyarok nem kérnek a bevándorlásból”

– hangoztatta a Fidesz-frakció szóvivője, megjegyezve, a magyarok egyszer már népszavazáson is elmondták, hogy nincs szükségük az illegális migrációra.

Kapcsolódó cikkek