Halász János

Halász János: a bevándorláspártiak tönkreteszik Európa biztonságát

Halász János: a bevándorláspártiak tönkreteszik Európa biztonságát

Ezt mondta a Fidesz országgyűlési frakciójának szóvivője hétfőn Debrecenben újságíróknak.

Halász János közölte, Európa egyre jobban szenved a migráció következményeitől.

“Ott, ahol a migránsok megjelentek, megjelent a terrorveszély, az erőszak, a bűncselekmények és antiszemita támadások követik egymást”

– fogalmazott a frakcióvezető-helyettes. Hozzátette, az Európai Parlament bevándorláspárti többsége és a brüsszeli bizottság bevándorláspárti vezetése mégis “ontja magából az újabb javaslatokat, amelyek fokozzák a migrációt”.

“A mostani EP-választás a bevándorláspártiak és a bevándorlásellenesek harca”

– jelentette ki a fideszes politikus, megjegyezve, hogy Frans Timmermans, a “bevándorláspártiak csúcsjelöltje” Soros György embere.

Halász János azt mondta, Timmermans csak az elmúlt időszakban legkevesebb négy alkalommal fogadta Soros Györgyöt, és számos olyan javaslatban közreműködött, amely a Soros-terv végrehajtását szolgálja. Utóbbiból kiemelte a kvótát, a migránsok automatikus elosztását, a Soros-szervezetek finanszírozásának emelését, a migrációt elutasító országok politikai és pénzügyi büntetését, a gazdasági migráció legalizálását, a nemzeti hatáskörök csökkentését a migrációs politikában.

“Ha Timmermanson és a többi bevándorláspárti politikuson múlik, akkor Európát el fogják árasztani a migránsok és ezzel Európa biztonságát végképp tönkreteszik”

– jelentette ki a Fidesz frakciószóvivője, megjegyezve, hogy “ez az európai parlamenti választás tétje”.

Kapcsolódó cikkek