Fidesz: Magyarország jobban teljesít, amióta szakított a szocialisták rossz gazdaságpolitikájával

Fidesz: Magyarország jobban teljesít, amióta szakított a szocialisták rossz gazdaságpolitikájával

Így reagáltak a nagyobbik kormánypárt tagjai a friss GDP adatokra, majd hozzátették, az ellenzék ugyanazt a gazdaságpolitikát akarja folytatni, amivel egyszer már tönkretette az országot.

“Magyarország jobban teljesít, amióta szakított a szocialisták rossz gazdaságpolitikájával, amely a megszorításokra, a sorozatos adóemelésekre és a nemzeti érdekek feladására épült. Gyurcsány és a szocialisták gazdaságpolitikája tönkretette a magyar vállalkozásokat, egymillió embert tett munkanélkülivé, és agyonadóztatta a béreket. Az ellenzéki pártok mégis ugyanazt a gazdaságpolitikát akarják folytatni, amivel egyszer már tönkretették az országot.

A Fidesz-KDNP kormányzása óta az ország tartós növekedési pályára lépett, a magyar gazdasági növekedés európai viszonylatban is kiemelkedően magas, 2010-hez képest összességében már 23%-kal bővült hazánk gazdasági teljesítménye.

A kormánypártok azon dolgoznak, hogy a gazdasági növekedés eredményeit a gyermekes családok, a munkavállalók, a nyugdíjasok, a magyar falvak és városok is egyre inkább érezzék” – olvasható a Fidesz- Magyar Polgári Szövetség közleményében.

Kapcsolódó cikkek