"A kormány cserbenhagyta az egészségügyet"

"A kormány cserbenhagyta az egészségügyet"

Lukács László GyörgyA kormány minden elkövet annak érdekében, hogy az elmúlt évek szégyenteljes nemtörődömségét leplezze. A jól ismert fideszes hazugság propaganda most a kórházvezetőket kötelezi heti két jó hír közlésére. Teljesen valószínű, hogy ezekkel a hírekkel próbálják manipulálni az orvosokat, betegeket és a közvéleményt. 

“Orbán Viktor és kormánya retteg attól, hogy a cserbenhagyott egészségügy miatt fogják elbukni az áprilisi választásokat. Lehet heti két jó hír megírására kötelezni a kórházi vezetőket, lehet reklámozni a fideszes médiában, hogy minden a legnagyobb rendben van, de a valóságot a betegek úgyis nap, mint nap látják és átélik az egészségügyi intézményekben.    

A Jobbik kormányra kerülve nem a pozitív hírek megírását, hanem a hibák és hiányosságok feltárását fogja kérni a kórházak vezetőitől, mert a Jobbik – a Fidesszel ellentétben – nem az egészségügy problémájának elfedésében érdekelt, hanem azok azonnali megoldásában. Bárki is találta a ki a közvélemény újabb becsapására irányuló egészségügyi propaganda hírközlést, az nem segíteni akar, hanem ellenkezőleg: be akarja csapni a betegeket és méltatlan helyzetbe akarja hozni az intézményvezetőket, dolgozókat” – írta Lukács László György, a Jobbik képviselője közleményében.