Óriási adomány kicsiknek és nagyoknak

Óriási adomány kicsiknek és nagyoknak

Kislány pénzt dob be a malacperselybe

A gyermekeket egy logisztikai világcég, a DHL Supply Chain évek óta támogatja. Ennek a kezdeményezésnek a része a cég dolgozói révén összegyűjtött játék- és ruhaadomány, valamint a fogyatékkal élő gyerekek számára nemrég létesített speciális Snoezelen-ingerszoba, amely nagymértékben elősegíti a gyerekek testi és lelki fejlődését, relaxációját.  

DHL logóval ellátott járművek

Ez az akció nem az első, a vállalat dolgozói az elmúlt években rendszeresen karácsonyi ajándékgyűjtést szerveznek, ahol egyebek mellett élelmiszereket, bútorokat, játékokat és ruházati cikkeket ajánlanak fel az intézet számára. Sőt, már a fővárosi állatkertben is kirándultak a gyerekekkel, emellett tavaly és idén további három, illetve kétmillió forintos összeggel támogatta a cég az intézet működését.

Kányási Hedvig, az intézmény igazgatója elmondta, nagy öröm számukra, hogy támogatják az itt élő gyerekek mindennapjait. A kicsik a múlt héten már birtokba vették az elkészült két új játszóteret is. Az átadás alkalmával léggömböket eresztettek az égbe, minden egyes léggömbön egy-egy rajz volt, amelyet az intézet lakói készítettek. A DHL a világ egyik vezető logisztikai vállalata, amelyet több mint kétszázhúsz országban és területen megközelítőleg kétszázhetvenötezer munkavállaló alkot.

Kapcsolódó cikkek