fotó: bohocdoktor.hu

Igazi mosolyt csaltak rászorulók arcára

Igazi mosolyt csaltak rászorulók arcára

Cégektől és magánszemélyektől gyűjtött tartós élelmiszerrel, és vadonatúj játékokkal összeállított szeretetcsomagokkal leptek meg Szenteste előtt a Mosolykommandó Bohócdoktorai 100 családot Ásotthalmon, Bordányban, Forráskúton, és Szegeden. Az akcióban több tucat szegedi vállalkozás felajánlását három napon keresztül, 12 önkéntessel személyesen juttatták el a szervezők a nehéz sorsú családok otthonába.

“Pataki-Fődi Brigitta, az alapítvány elnöke szerint még mindig sok olyan család él ma Magyarországon, ahol a gyerekeknek a karácsony sajnos nem az ünnepről, hanem a nélkülözésről szól. A Mosolykommandó azokat a családokat veszi minden évben célba, akik önhibájukon kívül kerültek abba a helyzetbe, hogy nélkülözniük kell. Az alapítvány küldetése, hogy ezeknek a gyerekeknek a karácsony varázsa ugyanúgy meglegyen, mint azoknak a gyerekeknél, akiknél ez mindennapos.

Az elmúlt napokban nem egy olyan családnál jártak, ahol a gyerekek soha életükben nem kaptak még új játékot senkitől.

Rendkívül megható volt látni a gyerekek szemében a csillogást, amikor a bontatlan játékokat átadták nekik az önkéntesein. Az akcióról részletes beszámoló ezen az oldalon található” – írta a Mosolykommandó Közhasznú Alapítvány.

Kapcsolódó cikkek