Elfogták a szentendrei lövöldözőt

Elfogták a szentendrei lövöldözőt

Elfogták azt a szentendrei férfit, akit azzal gyanúsítanak, hogy április 26-án éjjel Szentendrén meglőtte élettársát, majd ismeretlen helyre távozott. A rendőrök megtalálták a férfi fegyverét.

Az 49 éves M. Józsefet a Terrorelhárítási Központ munkatársai fogták el szerdán 0 óra 20 perckor a Tolna megyei Bonyhádon. Az ügyben a további eljárást a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság folytatja. M. Józsefet csaknem száz rendőr kereste április 26. óta, amikor egy veszekedés után családi házukban többször is meglőtte élettársát, majd a autóval elmenekült. Az asszonyt kórházba vitték. A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság újabb közleményében arról is tájékoztatást adott, hogy a férfi az elfogás során ellenállást nem tanúsított. 

{FLV::http://hirportal.sikerado.hu/images/video/201305/TEK_Bonyhad.mp4::http://hirportal.sikerado.hu/images/video/201305/tek.jpg}

A rendőrök a házkutatás során megtalálták azt a fegyvert is, amellyel a férfi a bűncselekményt elkövette. M. József kihallgatása – őrizetbe vétele mellett – folyamatban van. Ellene a további eljárást emberölés kísérletének megalapozott gyanúja miatt folytatják. A rendőrség előterjesztést tesz a gyanúsított előzetes letartóztatásának elrendelésére – olvasható a police.hu oldalon. Az MTI úgy tudja, hogy a megsebesített asszony továbbra is kórházban van, állapota stabil.