Különleges ajándékot kaptak a mentőkutyások

Különleges ajándékot kaptak a mentőkutyások

mentőkutyák

Orlik Zoltán a  szövetség elnöke újabb mérföldkőnek nevezte az Országos Rendőr-főkapitányság és az MMSZOSZ között létrejött Együttműködési Megállapodás kiegészítésének hatályba lépését, mely szerint az MMSZOSZ Sajtó és Információs Irodája jogosult a “112-es egységes európai segélyhívószám” feltüntetésére az írott és elektronikus felületein, tájékoztatóin azt megjeleníteni.    

Jogosult továbbá a nála felhatalmazott és jegyzett mentőkutyás tagszervezetek önkéntes szerződéssel ellátott mentőkutya párosok a gépjárműveiken, ruházatukon és felszereléseiken a 112-es egységes európai segélyhívószám népszerűsítésére.    

“Most, hogy Papp Károly r. altábornagy, országos rendőrfőkapitány úr aláírásával ellátott, kibővített megállapodást fogom a kezemben, úgy érzem, hogy karácsonyi ajándéknak is tekintheti ezt az MMSZOSZ. Méltó elismerésnek tartom, hogy az önkéntes tevékenységüket végző mentőkutyásokat a 112-es számon a rendőrség közvetlen kapcsolatával is elérhetik. Hatékonyan és gyorsan tudnak feladatot vállalni a rendőrséggel, ha arra szükség van” – fogalmazott Orlik Zoltán az MMSZOSZ elnöke, aki a jól megszokott szlogennel  – “Összefogás egy érdekért az életért” – kíván nagyon boldog karácsonyi ünnepeket és boldog új évet.” – írta a Magyar Mentőkutyás Szervezetek Országos Szövetsége.

Kapcsolódó cikkek