Internetet a munkahelyek érdekében

Internetet a munkahelyek érdekében

emberek a Föld körül

Nyitrai Zsolt, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium infokommunikációs államtitkára szerint az internet szolgáltatás egyre mobilabb módon, egyre szélesebb sávon jut el az állampolgárokhoz, akik nemcsak a haszonélvezői, hanem alakítói is lehetnek ennek a folyamatnak. A digitális fejlődésből Magyarország sem maradhat ki, ezért is dolgozta ki a kormány a digitális megújulási cselekvési tervet.

A szolgáltatás támogatja a kreatív iparágak fejlődését, illetve a televízió és az internet, valamint a mobilozás konvergenciáját. Mára az internet is a mindennapi élet és a mindennapi munka része lett, ezért fogadnak örömmel minden olyan kezdeményezést, amely hozzájárul az ország infokommunikációs fejlődéséhez, és elviszi a világhálót minél több számítógépre és telefonra.

tenyér

A Vodafone és TV2 álszolgáltatása hűségszerződés és havidíj nélküli vehető igénybe, és négy különböző időtartamra szóló internetjegyet kínál televíziós videótartalommal. A feltöltőkártyás szolgáltatást az ország összes nagy Tesco áruházában meg lehet venni, az ügyfelek egyéni igényeiknek megfelelően egy órás, egy napos, egy hetes vagy egy hónapos internetjegyek közül választhatnak.