Történelmi utazásra invitál a neves zenekar

Történelmi utazásra invitál a neves zenekar

A századforduló monarchiáját idézi meg a Pannon Filharmonikusok zenekar (PFZ) január 2-án, a pécsi Kodály Központban tartandó újévi koncertjén.

Az exkluzív díszhangversenyen emblematikus Strauss-keringőket és a Radeczky-indulót tűzik műsorra – írták kiemelve, hogy az est vendégművésze a Kossuth- és Liszt-díjas hegedűművész, Kelemen Barnabás lesz, zenekart Bogányi Tibor vezető karmester vezényli. Hozzátették,

a díszhangverseny után egy zártkörű fogadáson ismertetik, hogy kit választott az együttes közönsége a legkedvesebb női és férfi muzsikusnak.

A szavazás – mint emlékeztettek – hagyományosan december 1-jén indul, a voksok személyesen a zenekar koncertjein, valamint az újévi díszhangverseny szünetében adhatóak le a jegypénztárnál kihelyezett szavazóládában, valamint január 2-ig az ertekesites@pfz.hu címre elektronikusan is elküldhetők.

A megválasztott muzsikusok értékes ajándékokat, a többi között ékszert és két éjszakára szóló, kétszemélyes hétvégét nyerhetnek.

Az újévi díszhangversenyre jegyek korlátozott számban még kaphatóak a Kodály Központ jegypénztárában és a jegymester.hu.