Díjazták a híres rádióst

Díjazták a híres rádióst

A Magyar Érdemkereszt legfelső fokozatát vehette át Farkas Erika, a Kossuth Rádió kiemelt szerkesztő-műsorvezetője.
Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára Magyar Arany Érdemkeresztet adott át Farkas Erikának péntek délután a Pesti Vigadóban.

A Kossuth Rádió kiemelt szerkesztő-műsorvezetője az augusztus 20-a alkalmából adományozott állami kitüntetést A Hely című klasszikus riportműsor vezetőjeként és szerkesztőjeként végzett értékközvetítő munkája elismeréseként kapta.

“Nagyon örülök a díjnak, mivel úgy érzem, hogy ezzel nem csak én, hanem az A Hely egész szerkesztősége, tágabban a rádiós szakma kapott elismerést”

– mondta Farkas Erika a kitüntetésről.

A Hely című klasszikus riportműsor idén 10 éves. Az adás címének megfelelően mindig a helyszínről jelentkezik, időnként titkos, rejtett vagy kevéssé ismert helyen élénk, barátságos légkörben, ott élő, ott dolgozó beszélgetőtársakkal készül. Infotainment műsor, azaz szórakoztató ismeretterjesztő, de valójában ennél sokkal több – emberekről, terekről és tárgyakról beszél.

A műsort több rutinos rádiós készíti, a témajavaslatokat folyamatosan gyűjtik és rengeteg ötletet kapnak a hallgatóktól is. A Hely a Kossuth Rádió egyik legnépszerűbb produkciója.

Kapcsolódó cikkek