illusztráció, forrás: pixabay.com

Szerezd be a legújabb darabokat a Bonprix áruházban!

Szerezd be a legújabb darabokat a Bonprix áruházban!

A Bonprix áruházban az év során többször is kedvezményesen vásárolhatjuk meg kedvenc ruhadarabjainkat. Hölgyeknek, uraknak, gyerekeknek is megtalálhatjuk a megfelelő öltözetet az áruház polcain, emellett lakástextíliák, kellékek és dekorációk, fürdőszoba felszerelések, széles választékát kínálják.

A Bonprix már több európai országban is sikerrel vette az akadályt és vásárlói száma napról napra nő. A termékeket a világ több pontjáról importálják így elmondható, hogy itt szinte minden stílusú ruházat elérhető.

A Black Friday hatalmas sikernek örvend a vásárlók körében hiszen ekkor drasztikusan lecsökkentik áraikat. Szinte nem is lehet nemet mondani egy-egy termékre a kedvezmények láttán.

A Bonprix kuponok az év során többször is elérhetők és mindig más akciókkal kedveskednek a vásárlóknak. Jelenleg a női blúzokra és pólókra több mint 50 százalék kedvezményt kínálnak. Sokaknak az év eleje a munkahelyeken is jól indul, hiszen érkezik a ruhapénz. Az áruházban a cégek által elvárt öltözködési stílus is megtalálható, így a hivatalos és irodai öltözetek teljes tárházát megtalálhatjuk. Lassan itt a tavasz így biztosan sokaknak szükségük lesz új cipőre, egy új kosztümre vagy öltönyre esetleg egy divatos táskára. A tárgyalásokra mindenképpen ajánlott az elegáns irodai viselet.

A férfi cipőkre 45% árengedményt adnak, így most elképesztő 5000 Forint alatti áron vásárolhatjuk meg a magas szárú fekete cipőt, amely jól illik akár az öltönyökhöz is.

A Bonprixet 1986-ban alapították meg Hamburgban és ma már 30 millió vásárlóval büszkélkedhet világszerte. Az áruház igyekszik a divatházak legújabb trendjeit, méretek sokszínűségét, szabásvonalakat kínálni vásárlóinak. A termékpalettájukat minden évben a mindennapi élet szükségleteihez igazítják, így a mindenki megtalálja az alkalomhoz és saját stílusához illő ruhadarabokat az áruház polcain. A legtöbb ügyfelük nő, így a hölgyekre kiemelt figyelmet fordítanak. Mivel tisztában vannak vele, hogy a hölgyek különbözőek, így már a tervezésnél is odafigyelnek, hogy minden hölgyre tervezzenek ruhát.

Laza farmereket, partiruhákat is találunk a termékpalettában és a méretek terén is széles skáláról válogathatunk 32-től egészen az 58-as méretig.

A Bonprix kupon felhasználásával ezeket a ruhákat az év során több alkalommal is olcsóbban lehet beszerezni. A Bonprix már 5 saját márkával is rendelkezik, ez a bpc selection, a bpc, a Bodyflirt, a Rainbow és a John Baner. A bpc-t a kényelmes és a klasszikus darabok kedvelőinek ajánljuk. A Bodyflirt a vonzó és stílusos kollekció, míg a Rainbow a fiatalok márkája. A bpc selection a klasszikus vonalak kedvelőit hódítja meg hónapról hónapra és a John Baner kollekció pedig a klasszikus farmerstílus kedvelőit hozhatja lázba. Munkahelyi megbeszélésekre, tárgyalásokra, estélyekre, hétköznapi vagy hétvégi viseletre is megtaláljuk a kedvenc ruhadarabjainkat a Bonprix kollekciójában.