Színészzenekar lép színpadra a Magyar Színházban

Színészzenekar lép színpadra a Magyar Színházban

Napközben gyerekprogramok, játszóház és színházbejárás, éjfélkor pedig a Harmadik figyelmeztetés színészzenekar koncertje várja a közönséget a Magyar Színházban a Színházak éjszakáján szombaton.

A társulat most csatlakozott a Színházak éjszakája elnevezésű rendezvénysorozathoz, amely a budapesti színházak közös figyelemfelhívása a műfaj népszerűsítéséért – olvasható a teátrum közleményében.

A Hevesi Sándor téri színházban délután indulnak a programok: a nézőket színházbejárással és játszóházzal várja a társulat. Délután a Rumini című előadást játssza a színház, a produkciót előzetes regisztrációval a Színházak éjszakája keretében 50-en tekinthetik meg karszalaggal. Az előadás után és a szünetben a nézőtéri büfében játszóház várja a gyerekeket.

Göttinger Pál főrendező Elek Ányossal, valamint a Pesti Magyar Színiakadémia diákjaival közösen mutat be színésztréninget a Sinkovits Imre Színpadon. Ezt követően ugyanezen a helyszínen a Vonalhúzás című előadás felújítópróbája látható, majd az előadást tekintheti meg a közönség szintén előzetes regisztráció után.

A Magyar Színház nagyszínpadán éjfélkor a Harmadik figyelmeztetés színészzenekar lép fel. Gémes Antos, Cserna Antal, László Zsolt, Fillár István, Pethő Gergő, valamint Wagner-Puskás Péter hajnali két óráig játszik.