Szilvaünnepet rendeznek Szarvason

Szilvaünnepet rendeznek Szarvason

Koncertekkel, gyerekprogramokkal és látványkonyhával is várja az érdeklődőket a 23. Szilvanapok szeptember 10 és 12. között Szarvason.

“A programok péntek délután felvonulással kezdődnek, majd koncertekkel és különleges hagyományőrző programokkal folytatódnak a vasárnapi szilvabúcsúztató zárásig”

– közölték a szervezők.

A rendezvényen idén több mint 60 előadóművész, mások mellett a Balkan Fanatik, Deák Bill Gyula, az Anna and the Barbies, Poór Péter és Rózsás Viktória, a Tessedik táncegyüttes, a Cimbaliband és az Apropó zenekar is fellép.

A tematikus udvarok helyszínei között található a Kölyök udvar, a Kézművessörök udvara, a Borudvar, a Korona katlan és a Zebra Club, valamint a szilvanapi Látványkonyha, a Lekvárosok utcája és a Sütisor. A szilvanapi látványkonyhában Prohászka Béla, a Magyar Nemzeti Értékek és Hungarikumok Szövetségének alelnöke, Venesz-díjas Olimpiai Aranyérmes Mesterszakács fog alkotni, a receptversenyen pedig Szarvas kedvenc szilvás süteményeit keresik. A programokról bővebben ezen az oldalon tájékozódhatnak az érdeklődők.

Kapcsolódó cikkek