forrás: pixabay.com

Magyar áll a világranglista élén snapszerban

Magyar áll a világranglista élén snapszerban

Táncsics Péter került a a snapszer nevű kártyajáték világranglistájának élére a májusi eredményei alapján a szövetség tájékoztatása szerint.

“Először kényszerűségből, majd egyre nagyobb kedvvel csatlakoztak a Magyar Snapszer Szövetség versenyzői az online versenyekhez. Fontos megemlíteni, hogy a snapszer is rendelkezik e-sport minősítéssel, így más körülmények között, de folyamatos és hivatalos volt a versenyzés a veszélyhelyzet ideje alatt is. A kezdeti tapasztalatszerzés után egyre nagyobb  sikereket értek el a versenyzők, sőt sikeresen túl van a Szövetség az  első saját rendezésű online versenyen is. Táncsics Péter személyében magyar versenyző állt a világranglista élére kiváló májusi eredményeinek köszönhetően. A sorozat népszerűségét jelzi a 600.000 versenyző.

A Szövetség csapata komplett, kitartó munkával érte el az eredményeket, a napi 6-8 óra  edzés, alapos elemzések és az  állandó kiértékelések bizonyultak a siker titkának.

Nagy dilemma előtt áll most a Snapszer Szövetség, hogyan álljunk helyt az online és  élő versenyeken egyaránt? Nem rejtjük véka alá eddigi álláspontunkat, 15 éven keresztül kizárólag élő versenyeken vettünk részt, sőt hirdettük a személyes kapcsolatok fontosságát, a társasjáték előnyeit, ismeretségek és barátságok sokaságát. A továbbiakról a közgyűlés fog dönteni, addig is szombaton ismét élő versenyen találkozhatnak a versenyzők egymással – olvasható a Magyar Snapszer Szövetség  közleményében.

Az eredmények ide kattintva láthatók.

Kapcsolódó cikkek