"A Rocky sikere elviselhetetlenné tett"

"A Rocky sikere elviselhetetlenné tett"

Sylvester Stallone ma már pofon vágná régi önmagátAz amerikai filmsztár a London Palladium színpadán adott nyilvános interjút Jonathan Rossnak sikerekről, kudarcokról.

“Visszaéltem a hatalommal (…), azt gondoltam, hatalmam van minden fölött. Most, hogy elolvastam néhány akkoriban adott interjúmat, azt kívánom, bárcsak visszamehetnék és arcon üthetném magam” – fogalmazott a színész, megjegyezve, hogy egy 1978-ban bemutatott másik filmjének vetítése rántotta vissza a földre. Az Édenkert a sikátorban című drámára ugyanis két ember ült be a moziba, és közülük is az egyik aludt. “Megrázó élmény volt” – idézte fel, ugyanakkor a későbbiekre nézve “jó dolognak” tartotta.

Stallone 1978-ban

Stallone írta és rendezte is az Édenkert a sikátorbant, aminek a főszerepét is magára osztotta: nem jött be 

A Rocky-filmek közül a 2006-ban forgatott Rocky Balboát nevezte a kedvencének, és elárulta, hogy a Creed című, előkészületben lévő filmben esetleg eljátssza az öreg Balboát. Leszögezte, minden híresztelés ellenére a produkciót nem a Rocky hetedik részének szánják. 

Az Egy este Sylvester Stallonéval című West End-i előadáson a 67 esztendős színész négy évtizedes pályafutásának anekdotáival szórakoztatta a rajongóiból álló közönséget. A 90 perces műsorban nemcsak akcióhősként mutatkozott be. Dallal és egy rövid Shakespeare-idézettel is meglepte a hallgatóságot. 

De Niro és Stallone

Robert De Niroval a Grudge Match című darab népszerűsítése miatt álltak a fotós elé

Az este során kapott helyet Stallone a London Palladium Hírességeinek Csarnokában, ahol olyan hírességek szerepelnek már, mint Frank Sinatra, Liza Minnelli és Lloyd Webber. Stallone bokszolós vígjátéka, a Robert De Niróval forgatott Grudge Match népszerűsítésére érkezett a brit fővárosba.

Kapcsolódó cikkek