Bírósággal zárul a német szexparti

Bírósággal zárul a német szexparti

Gellért fürdő

Wilhelm Möllers, a hamburgi ügyészség szóvivője a düsseldorfi újságnak elmondta: a feljelentés alapját hűtlen kezelés gyanúja képezi. A két gyanúsított pedig Ulf Redanz, a Hamburg-Mannheimer igazgatótanácsának értékesítési felelőse és Kai Lange, a biztosítótársaság értékesítési igazgatója. Ma már egyikük sem dolgozik a társaságnál.

Hamburg Mannheimer a cég

A sajtó révén májusban megszellőztetett szexpartin a cég száz munkatársa és “érdemes ügynöke” vett részt, az örömlányok bevonásával tartott rendezvény állítólag nyolcvanháromezer euróba került. A budapesti Gellért termálfürdőben vendégül látott személyeket az estére szerződtetett prostituáltak legkülönbözőbb szolgáltatásaival “jutalmazták”. A nők száma néhány részvevő szerint megközelítette a százat, a biztosító azonban azt állította, hogy csak húsz prostituált volt jelen. A Hamburg-Mannheimer révén meghívott vendégeken kívül mások nem léphettek be a kibérelt termekbe.

Aki a partin részt kívánt venni, annak le kellett mondania fényképezőgépéről, illetve fotók készítésére is alkalmas mobiltelefonjáról. A bejáratnál szigorú motozás folyt, mintha egy repülőtéri biztonsági ellenőrzést végeztek volna – számolt be az egyik vendég. “Azután jöttek a lányok, és megmutatták, hogy mit tudnak nekünk nyújtani” – mondta el egy másik jelenlévő, hozzátéve, hogy valamennyi résztvevő számára világos volt, hogy prostituáltakról van szó.

Gellért fürdő

Gellért fürdő

A gyógyforrások jobb és bal oldalán baldachinos ágyakat állítottak fel, és azokat törülközőkkel látták el. Szemtanúk szerint szinte pillanatok műve volt, ahogy a biztosító képviselői a prostituáltakkal eltűntek a függöny mögött. Aki az ágy előtti sort nem tudta kivárni, az a medencékben “vigasztalódhatott” – mondta el egy résztvevő a lapnak, utalva arra is, hogy a szállodában ugyancsak nők álltak a parti vendégeinek rendelkezésre. 

Möllers a Rheinische Postnak elmondta, hogy a düsseldorfi ügyészség hivatalosan megkezdte a nyomozást az ügyben, miután július 12-én megérkezett hozzá a szexparti miatt tett följelentés. A Hamburg-Mannheimer cég időközben az Ergo biztosítási konszern érdekeltségi körébe került.

Kapcsolódó cikkek