Szellemi és lelki kalandokat ígér a Tudatosság Völgye

Szellemi és lelki kalandokat ígér a Tudatosság Völgye

Tudatosság Völgye címmel négynapos rendezvénysorozat kezdődik július 31-én Taliándörögdön, a Művészetek Völgye fesztivál eseményeivel egy időben, ahol a résztvevők a test-lélek-szellem hármas egységét tanulmányozhatják behatóbban.

A rendezvény célja a tudatos életet élők és a társadalomért elkötelezettek, a gondolkodók és a művészek együttműködésének serkentése – olvasható a szervezők MTI-hez eljuttatott közleményében.

A Tudatosság Völgye rendezvény négy napján tucatnyi előadás foglalkozik a tudatos látásmóddal, többek között olyan előadók közreműködésével, mint Puszta Csaba, a 4D SzabadEgyetem alapítója, Dienes István elméleti fizikus és védakutató, Jásdi Kiss Imre magyarságkutató, Matek Kamill őstörténet-kutató vagy Varga Csaba szociológus.  A helyszínen lesznek jóga- és chi-kung-órák, ji-cüan és más mozgásművészeti programok a LEMangURIA szervezésében, beszélgetések neves előadókkal, különböző gyermek- és családi programok.

Esténként az Egység Média Színpadon fellép az egyszeri alkalomra összeálló UP!, az Ocho Macho, Deniz, a Mocsok 1 Kölykök, valamint Laár András és a Tündértantra is. A Tudatosság Völgye napközbeni előadásai és a mozgásművészeti programok ingyenesen látogathatók, az esti koncerteken a Művészetek Völgye napijegyével lehet majd részt venni. A rendezvénysorozatra érvényesek a Művészetek Völgye egész napos és hétvégi belépői is. A fesztivált az Egység Média valamint a Mogyorók Háza Kulturális Egyesület szervezi a Művészetek Völgye Kapcsolódó Falu együttműködésben.