Átok, kóbor lelkek, káros energiák. Léteznek?

Átok, kóbor lelkek, káros energiák. Léteznek?

lelkekAkiben félelmet kelt a cím, az kérem, ne is olvasson tovább. Megnyugtatásképpen szeretnék néhány gondolatot megosztani. Mindenre van megoldás. Aki makkegészséges és soha nem volt orvosnál, nem szorult gyógyszerekre, az minden bizonnyal értetlenül nézi azt az embert, aki injekciókat kap, oltásokkal védi magát, de mégis sorra elkapja a vírusokat. Nem vagyunk egyformák, vannak akik a káros energiákra érzékenyebbek.

Egyes tanítások szerint minden negatív erő, ami bennünket körülvesz, az belőlünk, emberekből ered. Ha tiszta szeretetet sugárzunk a világ felé, azt is kapjuk vissza. De aki szelet vet, vihart arat! A fény a legnagyobb sötétséget is megvilágosítja, ezért félelemre semmi ok. Aggódással, stresszel csak magunkat és környezetünket gyengítjük.

Ha egy folyamatosan panaszkodó emberrel állunk szóba, akkor egy idő után azt vesszük észre, hogy teljesen kimerültnek érezzük magunkat, mert a vég nélküli önsajnálattal energiát rabolt tőlünk. Az illető pedig felvillanyozódva távozik. Neki eszében sincs a problémáját megoldani, nem segítséget kér, másokból töltekezik. Figyeljünk arra, kik társaságában töltjük az időt!

Mi magunk is sokat tehetünk a bennünket érő káros energiák közömbösítésére. A gyertyák, füstölők, csengők, táltosdobok a körülöttünk levő teret is tisztítják. Nagyszüleink idejében az ágy fölé keresztet és szentképeket tettek, mert álmunkban vagyunk leginkább védtelenek a külső hatások ellen. A néphit úgy tartja, hogy új otthonba költözéskor oda jó tenni az ágyat a tisztaszobában, ahova a kutya fekszik.

őrangyal

Bármikor kérhetjük szellemi segítőinket, őrangyalainkat, Boldogasszonyunkat is. Merítsünk Földanyánk gyógyító erejéből, töltsünk sok időt a természetben (erdőben, természetes vizek közelében) és kertészkedjünk sokat! Reikisek, prána nadisok számtalan technikát alkalmaznak auravédelemre, auraerősítésére, pl. buborékként egy aranyszínű gömbbel vesszük körül magunkat és ezt a képzeletbeli gömböt nagyra fújjuk.

A közelmúltban ránk került átok, rontás, káros szellemi energiaszál szakrális tisztítással levehető – ehhez általában még személyes találkozásra sincsen szükség. A családállítások során gyakran előjön, hogy egy átok vagy fogadalom generációkon át továbbvonul a családban. Atyáink vétkét nem kell hordozunk, vezeklés helyett fel tudjuk oldani ezeket a múltbéli kötődéseket.

Ha nyugtalanul alszunk, lehet hogy az ágymatrac kicserélése elegendő, esetleg a közelünkben levő elektromos készülékek, a mobiltelefon vagy a tévé zavarja édes álmunkat. De lehet, hogy ágyunkat kell odébb helyezni, mert káros földsugárzás vagy vízér felett alszunk. Maga a terület is, ha pl. korábban mocsár, ingovány volt, bocsáthat kis olyan rezgéseket, amely megnehezíti az ott lakók életét.

rossz alvás

Erős hatást fejthetnek ki a csomagolásba, logóba és a reklámba rejtett szimbólumok, amikkel vásárlásra csábítanak bennünket. „Csak három dolgot akartam venni, most meg tele van a bevásárlókocsi!” Megijedne bárki is egy darab színes textiltől? Aligha. Más a helyzet, ha erre a textilre önkényuralmi jelképet festenek és zászlónak használják.

Lerázhatatlan ügynökök próbálják sokszor nagyon hatásos módszerekkel szabad akaratunkat befolyásolni. A legszomorúbb amikor ezoterikus tréningek szervezői befolyásolják a résztvevőket, hogy minél több tanfolyamon vegyenek részt, miközben a nemet, mint választ, nem hajlandók tudomásul venni. A szelíd erőszak rábeszélés formájában is megmutatkozhat, de attól még erőszak marad! „Ide annyiszor jössz, ahányszor csak gondolod, de ki ne hagyd ezt a külön tanfolyamot !” Legyünk óvatosak és inkább oda menjünk, ahol önzetlen szeretet vesz körül minket!

A Hatodik érzék című film a kóbor lelkeket mutatta be. A hirtelen vagy erőszakos halált halt emberek lelke néha nem fogja fel a halál tényét, mert olyan gyorsan zajlott le az a tragikus esemény (közlekedési balesetben elhunyt vagy gyilkosság áldozatául esett). Ilyenkor test nélkül bolyonganak egy ideig, A kutyák és egyes kisgyerekek is érzékelik őket. Hangos ugatással, illetve órákon át tartó rémült sírással jeleznek és nem lehet lecsillapítani őket. A szakrális tisztítás abban tud segíteni, hogy ezek a lelkek megtalálják a szellemlétbe vezető utat.

Néha megmagyarázhatatlan, hogy egyes útszakaszokon, miért történik annyi halálos baleset. Tragikus múltbéli események lenyomatot hagynak a térben és időben, amibe gyanútlanul belesétálhatunk. Ezeket a táltosok emléksúlyoknak hívják. Egykori kivégzőhelyek környékén például alig találni növényzetet. Előfordulhat, hogy lakásunkban korábban gyilkosság, öngyilkosság történt és ezek a negatív energiák keltenek bennünk feszültséget. Van amikor elegendő ezek közömbösítéséhez egy tál sós vizet elhelyezni, majd egy-két nap után kiönteni.

Ha a megszokottól eltérő módon viselkedünk (pl. ha nem dohányzunk, de cigarettát kívánunk), túlságosan lefogyunk, az agresszió jeleit észleljük magunkon vagy tartós levertséget, folyamatos kimerültséget érzünk, netán hangokat hallunk, esetleg érdemes utánanézni, hogy mi okozza. Például egy rosszul végzett spirituális beavatás is járhat ilyen következményekkel. De bárkihez is fordulunk, szerezzünk minél több információt az illető hitelességéről. Kérdezzünk meg minél több embert, akik már jártak nála. Fontos, hogy tesztelje, van-e engedélye velünk dolgoznia. Káros vagy segítő szándékú az energia, amit észlel rajtunk? A tisztítás végén pedig minden esetben le kell ellenőrizni, hogy rendben befejeződött-e.

pozitív energiák

Ezeknek az energiáknak egy része jó hatású. Mielőtt a hétfejű sárkányt kaszaboljuk, nézzük meg, nehogy véletlenül a hétfejű tündér fejét vágjuk le! A gyöngykagylót is a rátapadt homokszem segíti, hogy a benne levő igazgyöngy kifejlődjön. Egyes rezgések életfeladatainkra hívják fel a figyelmünket. Amikor az autóban ég az olajjelző lámpa, nem az a legjobb megoldás, hogy szétzúzzuk! Figyelmen kívül hagyhatjuk egy ideig, de előbb-utóbb a motornak szüksége lesz arra az olajra…

Kapcsolódó cikkek