Ő az idei Anna-bál szépe

Ő az idei Anna-bál szépe

Anna-bál szépségei

A bálkirálynő első udvarhölgyének Csida Fanni tizennyolc éves balatonfüredi gimnazistát, második udvarhölgyének pedig Szabó Zsófia huszonkét éves budapesti színésznőt választották – mondta az osztályvezető. A bálkirálynő értékes herendi vázát kapott, átvehette az aranyalmát, és a Duna Televízió egyhetes egyiptomi úttal jutalmazta. Ezenkívül százötvenezer forint értékű ékszerutalványt is nyert, valamint egy báli ruhát és gyöngy nyakláncot.

 

Frei Nikolett

Frei Nikolett

Az udvarhölgyek ugyancsak herendi vázát vehettek át, továbbá százezer forint értékű ékszerutalványt és gyöngy karkötőt kaptak. A tizenöt legszebb hölgy közé bekerült egy várandós is, Pongrácz Dóra budapesti jogász – aki szeptemberben fog szülni – a Duna Televíziótól különdíjat kapott, százezer forintos babakelengye utalvány, Kecskemét polgármestere pedig egy értékes festményt adományozott a leendő kismama számára.

A Kiss Ernő-díjat, amelyet minden évben annak ítélnek oda, aki sokat tett és tesz Balatonfüred kultúrájáért, hírnevéért, ezúttal Litkey Farkas vehette át, aki idén tízedik alkalommal nyerte meg a nagy hagyományokra visszatekintő Kékszalag balatoni vitorlásversenyt. A 186. Anna-bált szombaton este Hende Csaba, honvédelmi miniszter, a bál fővédnöke nyitotta meg.

Anna Grand Hotel

Anna Grand Hotel

Köszöntőt mondott Zombor Gábor, Kecskemét polgármestere idén Kecskemét városa volt az Anna-bál díszvendége, és a hagyományoknak megfelelően üdvözölte a vendégeket Bóka István, Balatonfüred polgármestere is. A nagy múltú füredi mulatságon ezúttal is telt ház volt, mintegy ötszázan szórakoztak az Anna Grand Hotel termeiben és kertjében; a vendégseregben most is számos közéleti személyiséget és művészt lehetett látni.

Kapcsolódó cikkek