Léber Barbara Beach Couture 2011

Léber Barbara Beach Couture 2011

Modell a fürdőruhában

A különleges, fürdőruhás divatbemutatót a Boscolo Luxory Hotelben tartották, ahol már az esemény megkezdése előtt akkora volt a vendégsereg, hogy egy tűt sem lehetett volna leejteni. Nem volt ez véletlen, hiszen ezen az estén a sztárvendégek mellet a civil nézelődők is bejuthattak, ha megvették a belépőjegyet.

Léber Barbara előző bemutatójának címe Couture Aqua volt, melyben már gyaníthattuk, hogy a víz világa közel áll idén a tervezőnőhöz. Ezektől a daraboktól csupán egy lépés volt már csak a fürdőruhák megalkotása. A BEACH Couture fürdőruhák néhány darabos szériában készülnek, így ha sikerül is egyet megszerezz a kollekcióból, abban biztos lehetsz, hogy nem jön majd veled szembe a parton.

Modell

Barbara tudja, hogy egy igazi Nő a vízparton is nő, fürdőruháit, pedig épp ebben a szellemben alkotta meg számunkra. Ahogy oly annyi helyen, úgy a strandon sem mindegy számunkra, hogy miben mutatjuk meg magunkat, az ember lánya ilyenkor is szeretne a lehető legjobban kinézni. Vonzóak és nőiesek akarunk lenni, de ugyanakkor felszabadultak, ezek a darabok, pedig mindezt egyszerre megtestesítik.

Tény, hogy ezek a fürdőruhák sok mindent nem takarnak, így továbbra is inkább a vékonyabb lányoknak állnak igazán jól.  A bemutatón több sztárvendég is feltűnt. Az estétGörög Zita nyitotta meg, őt követte Király Viktor, majd színpadra lépett az első modell. A lányok apró cseppekből álló vízfüggöny mögül léptek a kifutóra, akik mozgásukkal, megkoreografált lépéseikkel a kelet világát, annak sejtelmességét, titokzatosságát idézték fel bennünk. A fürdőruhákat a rafinált, keresztezett pántok és a megcsillanó fém csatok tették igazán egyedivé és káprázatossá. A darabok a nyár színeiben játszottak, egészen az élénk türkiz kéktől, a bézs pasztellig.

Modell

Káprázatos, színes és igazán nőies darabok vonultak fel a színpadon, igaz a kiválasztott modelleken nem meglepő, hogy minden darab csodásan állt. Barbara fürdőruha kollekciója a mai modern nőnek, az igazi vérbeli cosmopolita lánynak készült, azoknak akik ismerik önmagukat, tisztában vannak vele mit akarnak és mi az ami jól áll számukra. ABEACH Couture fürdőruha kollekciót az a felismerés keltette életre, miszerint a vízparton való hatásos megjelenés is legalább annyira fontos, mint a kiemelkedő eseményeken, partykon, estéken, üzleti ebédeken való tökéletes és egyedi megjelenés.

Modell

Léber Barbara eddig is nagy gondot fordított az egyedi és stílusos nő megjelenésére, amit most ezekbe a különleges fürdőruhákba öntött és vitt tovább. Az este legnagyobb meglepetése Keresztes Ildikó volt, sokunk nagy örömére. A bemutatót végül egy igazán színvonalas koktél-party zárta, ezzel is megkoronázva Léber Barbara felejthetetlen divatbemutatóját.