Kész a harmadik Szex és New York

Kész a harmadik Szex és New York

Sex és New York sztárjai

“Tudom miről szól. Kis történet, de szerintem meg kell csinálni. Csak az a kérdés, mikor lenne alkalmas az idő arra, hogy elkészüljön” – jelentette ki a sorozat sztárja a Parade magazinnak.

Parker nyilatkozata arra utal, hogy a korábbi találgatásokkal ellentétben nem előzményfilm készül a Szex és New York-szériához – értékelte a The Hollywood Reporter online kiadása. Azzal egyébként a két elkészült film rendező-forgatókönyvírója, Michael Patrick King és a produkciókban Charlotte szerepét alakító Kristin Davis sem értene egyet.

Sarah Jessica

Sarah Jessica Parker 

King a minap arról beszélt, hogy kicsit sem érdekelné a film főhőse, Carrie Bradshaw (Sarah Jessica Parker) fiatalon. Mint mondta, nem tudná elképzelni, hogy egy ilyen előzményfilmben részt vegyen. Davis ugyanakkor szintén lelkesen említette meg egy harmadik Szex és New York-film ötletét.

“Miért ne készülhetne ezeknek a nőknek az életéből egy újabb fejezet?” – vetette fel, ám mint hozzáfűzte, azt nem tudja, valóban megvalósulhat-e. A nagy sikerű tévésorozat nyomán született első Szex és New York-film világszerte több mint kétszázhatvanmillió dollárt jövedelmezett, a folytatás pedig több mint kétszáznyolcvanmillió dollárt.